Sportadvies bij Podozorg Malden

Looptraining

Voor veel mensen is het plezierig om zo van huis uit te gaan hardlopen of wandelen. Dat is juist het fijne van deze sporten. Op ieder moment van de dag kun je dit doen wanneer het jou goed uitkomt. Maar wanneer je meer eisen gaat stellen aan de kwaliteit van zo’n training kunnen er een aantal belangrijke vragen ontstaan.

Looptraining

Train ik wel goed genoeg? Moet ik meer gaan trainen of nog harder of juist zachter gaan lopen. Loop ik wel goed? Uit ervaring hebben wij vernomen dat je met een aantal belangrijke tips goed vooruit kunt. Hiervoor kun je ook bij Podozorg Malden terecht!

Maak een afspraak in Malden

Heeft u interesse in sportadvies? U kunt in alle gevallen rechtstreeks een afspraak maken bij ons. In sommige gevallen kan de zorgverzekeraar vragen om een machtiging van de huisarts. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken bij Podozorg Malden!

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.