Sportadvies bij Podozorg Malden

Advies op maat

Een advies op maat is voor iedereen die verantwoord wil gaan sporten. Belangrijk voor mensen die voor het eerst willen gaan sporten is dat zij zich bewust zijn dat de spieren en gewrichten deze belasting nog helemaal niet gewend zijn. Misschien is dit niet de eerste keer dat je begonnen bent met sporten en iedere keer tegen dezelfde problemen aanloopt.

Maar ook voor mensen die al enige tijd bezig zijn kan een advies op maat uitkomst bieden. Aan de hand van de voet-, schoen- en loopanalyse kan bepaald worden of de belastbaarheid overeenkomt met de belasting die hij of zij doet of wil gaan doen. Tijdens deze analyse komt naar voren hoe het met de stabiliteit van de been- en voetspieren en de gewrichten is. Zowel statisch als dynamisch wordt dit beoordeeld.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in sportadvies? U kunt in alle gevallen rechtstreeks een afspraak maken bij ons. In sommige gevallen kan de zorgverzekeraar vragen om een machtiging van de huisarts. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken bij Podozorg Malden!

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.