Sportadvies bij Podozorg Malden

Blessureadvies

Om achter de daadwerkelijke oorzaak van de blessure te komen gaan we het één en ander ondernemen. Aan de hand van de anamnese en de voet-, schoen- en loopanalyse kunnen we bepalen hoe een bepaalde blessure is ontstaan. Is de oorzaak gevonden dan geven we je ook advies wat je in jouw geval moet doen. Dit advies kan bestaan uit een kleine houdingswijziging, een aantal spierversterkende oefeningen of een individueel op maat gemaakte podologische inlegzool.

Podologische inlegzool

Daarnaast kunnen we je adviseren in dagelijkse schoenen, hardloopschoenen of wandelschoenen. Is de oorzaak van de blessure gecompliceerder dan verwijzen we je naar de huisarts waarna we kunnen bepalen hoe de blessure verder behandeld moet worden. Gelukkig is er voor veel oorzaken en passende oplossing te vinden zodat je weer snel aan de slag kunt.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in sportadvies? U kunt in alle gevallen rechtstreeks een afspraak maken bij ons. In sommige gevallen kan de zorgverzekeraar vragen om een machtiging van de huisarts. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken bij Podozorg Malden!

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.